Landal Waterpark Oudehaske

Veel meer dan alleen waterplezier

  • 58 objecten
  • 209 tot 331m2
  • 2-6 persoons vakantiewoningen
  • Ontdek de pracht van de Friesche Meren

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Landal Waterpark Oudehaske

Badweg 32, Oudehaske

Welkom bij Landal Waterpark Oudehaske, een nieuw en schitterend vakantiepark in het hart van Friesland. Dit bijzondere project, gelegen aan de oever van het prachtige meer ‘Nannewiid’, belooft een oase van rust en ontspanning te worden te midden van de wonderschone Friesche natuur.

Landal Waterpark Oudehaske biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Met directe toegang tot het meer ‘Nannewiid’, kunnen gasten genieten van talloze wateractiviteiten zoals zwemmen, zeilen, kajakken en vissen. Het kristalheldere water en de uitgestrekte oevers bieden een idyllische setting voor een vakantie vol waterplezier.

De locatie betreft een voormalige camping die herontwikkeld wordt tot een kleinschalig vakantiepark met ca. 60 moderne, veelal aan het water gelegen, modulair gebouwde recreatiewoningen.

Naast de bouw van de nieuwe recreatiewoningen wordt er ook fors geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het park. Er komt een nieuw, modern receptiegebouw en daarnaast zal het strand aan het Nannewiid worden opgeknapt, waardoor gasten kunnen genieten van een verbeterde strandervaring. Ook wordt er in het water bij het strand een nieuw speeltoestel geplaats. Voor een hapje en drankje kunnen gasten nog steeds terecht bij restaurant ‘By Aalzen’.

Oudehaske is een dorp in de gemeente De Friese Meren, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten zuidoosten van Joure en ten westen van Heerenveen, tussen Haskerhorne en Nijehaske.

De omgeving staat bekend om zijn rijke flora en fauna en herbergt vele verschillende soorten planten en dierent. Rondom het Nannewiid kun je onder andere genieten van het prachtige landschap. Het Nannewiid is een aanrader voor iedere natuurliefhebber. 

Iets actiever? Kies ervoor om mooie tochten te fietsen, zoals de Aldfaers Erfroute; een 25 kilometer lange route rondom vier gezellige dorpjes vol historie en cultuur. Ook Nationaal Park De Alde Feanen en de ten noorden gelegen Waddenzee zijn wonderschone natuurgebieden. Voor de echte water- en visliefhebbers zijn, naast het Nannewiid, het Tjeukemeer, Slotermeer en het bekende IJsselmeer wateren om van te genieten en volledig tot rust te komen. 

Met deze herontwikkeling wordt deze prachtige locatie getransformeerd tot een moderne en duurzame vakantieomgeving, waar ontspanning en natuurbeleving centraal staan. 

 

 

Plattegrond

Park locatie

Badweg 32, 8465 NN Oudehaske

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl